STARNBERG, 1. huhtikuuta 2020 mennessä

Tennis on yksi kaikkein seurasi urheilu maailmanlaajuisesti yli miljardi fania. Se on ylittänyt alkaen urheilu rikas yksi, joka on rakastanut maailmaa yli siinä määrin, että se houkuttelee asiakkaita ranskan Open tennis vedonlyönti, ja muut top tennis fanit sivustoja. Se on myös yksi urheilu tuottaa valtavia summia tuloja.

pelkästään tenniksen dynamiikka ei ole syy huomion nousuun., Viime vuosina, siellä on ollut syntymistä keskeisiä toimijoita, jotka ovat hallinneet peliä ja viihdyttää faneja heidän satunnaisia temput. Tässä artikkelissa käsitellään kymmentä kaikkien aikojen parasta tennispelaajaa.

Ken Rosewall

Ken muistetaan, nopea, ketterä, ja poikkeuksellinen pelaaja. Hänen temput tenniskenttä pitää hänet merkitystä pre-open aikakausi ulottuu post auki aikakausi. Heinänajoissaan hän voitti 15 Pro Slam-titteliä, joilla hän vakiinnutti merkityksensä.,

Hän jatkoi hänen suorituskykyään voittamalla kahdeksan Grand Slam otsikot, joka sisälsi neljä Australian Avautuu, kaksi ranskan Aukeaa, ja kaksi MEILLE Avaa. Lisäksi hän on päässyt Wimbledonin finaaliin neljästi. Hän voitti uransa aikana Davis Cupin ja yhteensä 133 mestaruutta.

John McEnroe

Huolimatta tapana kohdata vastaavat virkamiehet ja tuomarit, hän on edelleen yksi suurimmista tennis pelaajien kaikkien aikojen. Hänen kunniamerkkejään ovat seitsemän Grand Slam-titteliä, kolme Wimbledonia ja neljä US Openia. Hän oli myös Ranskan avoimissa kerran finalisti ja Australian avoimissa semifinalisti., Hän voitti myös Davis Cupin ja WCT-finaalin sekä ATP-finaalin. Hänen tallimääränsä on 77 mestaruutta.

Jimmy Connors

Jimmy Connors oli alkuun ATP sijoitukset 162 viikkoa peräkkäin ja 268 viikkoa yhteensä vuosien 1974 ja 1977. Hänen pokaali kaappi on kahdeksan Grand Slam, Australian Open, kaksi Wimbledons, ja viisi US Open.

hän hallitsi myös kahta Grand Slam-mestaruutta, yhtä Wimbledonia ja yhtä US Openia. Hän voitti urallaan myös Davis Cupin, Tourin finaalin ja WCT-finaalin. Hän onnistui voittamaan 109 kaksinpelin mestaruutta, mikä oli eniten avoimella aikakaudella.,

Ivan Lendl

Lendl oli maineikkaan uran, jossa hän on voittanut kahdeksan Grand Slam singleä, kaksi Australian Avaa, kolme ranskalaista Avautuu, ja kolme MEILLE Avaa. Lisäksi hän voitti Tourin finaalin viisi kertaa, kaksi WCT-finaalia ja Davis Cupin. Hän voitti urallaan yhteensä 94 kaksinpelin ja kuusi nelinpelin mestaruutta. Jossain vaiheessa hän vietti 270 viikkoa ATP-rankingin kärjessä.

Björn Borg

Björn valloitti tennis areenalla vuosina 1977-1980. Hänestä tuli ensimmäinen tennispelaaja, joka on voittanut avoimella aikakaudella 11 Grand Slam-kaksinpelin mestaruutta. Lisäksi hän voitti kuusi Ranskan avointen ja viisi Wimbledonin mestaruutta., Hän ei koskaan voittanut US Openia, vaikka pääsi finaaliin neljästi. Davis Cupin, kiertueen finaalin ja WCT-finaalin hän onnistui voittamaan. Hän voitti urallaan 64 kaksinpeliä.

Pete Sampras

hän sai lempinimen pistooli-Pete. Hän päätti kuvitteellisen uransa korkealla lapulla voittamalla US Openin vuonna 2002. Sen lisäksi hän voitti myös 14 Grand Slam-mestaruutta, kaksi Australian avointen, seitsemän Wimbledonia ja viisi Yhdysvaltain avointen. Hän voitti Tourin finaalin, Grand Slam Cupin ja Davis Cupin kahdesti. Hänen uransa on 64 kaksinpelin mestaruutta.,

Rod Laver

Rod piti hallussaan maailman ykkössijaa vuosina 1964-1970. Tänä aikana hän voitti 11 Grand Slam singleä, kolme Australian Avautuu, kaksi ranskalaista Avautuu, ja neljä Wimbledons. Ennen open erää hän voitti kolme US Pro, neljä Wembley Pro ja yhden French Pro. Laver voitti myös viisi Davis Cupia, Grand Slam-sekanelinpelin Australian avoimissa, Ranskan avoimissa ja Wimbledonissa. Hänen uransa on palkittu 200 kaksinpelin mestaruudella, jotka ovat eniten tenniksen historiassa.

Novak Djokovic

Djokovic on panostamiseen hänen väittävät nykyajan tennis., Hänen uransa, hän on onnistunut 16 Grand Slam, kuusi Australian Avaa, yksi ranskan Avoimet, viisi Wimbledons, ja kolme MEILLE Avaa. Hänen voittojaan ovat muun muassa viiden kiertueen finaali ja Davis Cup. Hän on voittanut urallaan 77 kaksinpelimestaruutta, mikä on avoimen kauden viidenneksi eniten. Tällä hetkellä hän on tuoreimmassa ATP-maailmanrankingissa toisena.

Rafael Nadal

Koska Nadal tuli paikalle vuonna 2001, kun hän kääntyi Pro, hänen uransa on ollut ylöspäin kehityskaari. Hän on saanut lempinimen ”saven kuningas” kyvykkyydestään savessa., Hänen huomionosoituksia ovat 19 Grand Slam, Australian Open, 12 ranskan Avautuu, 2 Wimbledons, ja neljä MEILLE Avaa. Hän on voittanut myös Davis Cupin sekä kultaa Pekingin olympialaisissa 2008 kaksinpelissä ja Rio de Janeiron olympialaisissa nelinpelissä 2016. Hänen uransa tähän mennessä voittamat 84 kaksinpeliä ovat avoimen kauden korkeimmat. Hän on voittanut palkintorahoja 115 miljoonaa dollaria ja on tällä hetkellä ATP-rankingin maailmanlistan ykkösenä.

Roger Federer

tätä miestä voi kuvailla ” yksinkertaisesti parhaaksi. Nadalin ja Djokovicin tiukasta kilpailusta huolimatta hän on edelleen huipulla., Hän on päässyt ATL: n rankingin kärkeen 310 viikkoa. 310 viikosta 237 oli peräkkäisiä. Hän on sijoittunut vuodenvaihteen ykköspaikalle viidesti.

Hänen muut kunnianosoitukset ovat: 20 Grand Slam, kuusi Australian Avaa, yksi ranskan Avoimet, kahdeksan Wimbledons, ja neljä MEILLE Avaa. Lisäksi hän voitti Tourin finaalin kuusi kertaa. Federer voitti nelinpelissä kultaa Pekingin olympialaisissa 2008 ja hopeaa Rio de Janeiron olympialaisissa 2016.

hänen uraansa värittää 103 kaksinpelitapahtuman arvonimi, joka on avoimen aikakauden toiseksi korkein., Hän on voittanut urallaan 128 miljoonaa dollaria palkintorahoja. ATP-rankingissa hän on tuoreimman julkaisunsa mukaan kolmannella sijalla.