Welcome to Our Website

Pisin Tennis Ottelut Historiassa Urheilu

Tennis, kuten monet muut urheilu ei ole aikaan sidottu. Voittaaksesi sinun täytyy voittaa tietty määrä sarjoja ajasta riippumatta. Suurin osa otteluista leijuu 2-3 tunnin rajapyykin tuntumassa. Jotkut ottelut harvoin venyvät 4 tuntia tai sen jälkeen. Voi vain kuvitella, millaista fyysistä ja henkistä stressiä pelaajat käyvät läpi tällaisissa maratonotteluissa. Useammin kuin ei, nämä ottelut vähemmän noin laukaus ja taitoja, ja enemmän pelaajien kestävyyttä. Voittajaksi selviytyvä työntää itseään hieman kovempaa., Tällaiset ottelut ovat todella inspiroivia, erityisesti nuorille ja pyrkiville tennispelaajille. Se antaa heille motivaation kunnostautua ja työskennellä kovemmin tietämättä, mikä voisi riittää.

katsokaamme nyt joitakin pisin tennisotteluiden koskaan pelannut. Ottelut, jotka on syövytetty tennishistoriaan, koska niissä kilpailevat pelaajat ovat loistokkaita.

pisimmät tennisottelut

1. John Isner def., Nicolas Mahut, Wimbledon 2010 (11h 5m)-

Tämä epätavallinen ensimmäisen kierroksen ottelu-up-Wimbledon on mennyt alas kuin pisin tennisotteluiden koskaan historiassa peli. Eeppinen yhteenotto on ikuistettu itse Wimbledonissa, jossa on muistolaatta kolmen päivän kamppailusta.
se oli täydellinen yhdistelmä. Isner, hänen suuri, savotta palvella ja Mahut, hänen nopea paluu peli, joten niitä vastakohtia toisilleen. Toisen heikkous oli toisen vahvuus.

kaksi päivää kestäneen ottelun jälkeen kaikki pysähtyivät katsomaan, milloin ja jos, ottelu joskus päättyisi., Kolmen päivän Grand Slam-tenniksen jälkeen Isner romahti maahan, kaikki energia valui hänen kehostaan. Hän oli juuri voittanut kaikkien aikojen pisimmän tennisottelun, 70-68, viidennessä erässä. Vaikka tulostaulu näytti Isner kuin voittaja, se olisi epäreilua sanoa, että Mahut menettänyt tämän inhimillisen ottelu, joka on varmasti työnsi rajoja fyysistä kestävyyttä ja sisua.

Tässä on video viime peli kaikkein uuvuttava match-

1. Tomas Berdych & Lukas Rosol def., Stanislas Wawrinka & Marco Chiudinelli 2013 (7h 2m)-

Tomas Berdych (L) tšekin Tasavalta ja hänen tallikaveri Lukas Rosol (2 L) kätellä Stanislas Wawrinka (2R) ja Marco Chiudinelli (R) Sveitsi voitettuaan heidän Davis Cup world group kierros 1 tenniksen nelinpelissä klo Palexpon, Genevessä 2. helmikuuta 2013. Ottelu kesti seitsemän tuntia ja minuutin, ja se oli Davis Cup-historian pisin., REUTERS/Valentin Flauraud

Tämän ensimmäisen kierroksen nelinpelissä käytiin vuoden 2013 Davis Cup. Taistelut ansaita mestaruuden maansa, molemmat joukkueet ei jättänyt kiveä kääntämättä, vapauttaa ällistyttävä määrä työtä ottelun aikana. Kaikki sarjat olivat lähellä (vino set oli 6-4)ja fanit olivat herkkua. Yli seitsemän tuntia kestäneen rastin jälkeen ottelupisteet merkittiin Berdychille ja Rosolille. He voittivat viidennen erän 24-22 eeppisessä seitsemän tunnin kohtaamisessa.

3. Leonardo Mayer def., João Souza 2015 ( 6h 43m) –

BUENOS AIRES, ARGENTIINA – MAALISKUU 08: Leonardo Mayer Argentiina juhlii voitettuaan singleä ottelu Leonardo Mayer Argentiinan ja Joao Souza Brasilian osana Davis Cup 2015 ottelussa Argentiina ja Brasilia klo Tecnopolis. Maaliskuuta 08, 2015, Buenos Aires, Argentiina., (Photo by Gabriel Rossi/LatinContent/Getty Images)

Leonardo Mayer voitti Joao Souza pisin Davis Cup singleä ottelu koskaan, muuntaa hänen 11 ottelupallo voittaa 7-6(7-4), 7-6(7-5), 5-7, 5-7, 15-13. Mayer tarvitsi Souzan voittamiseen 6 tuntia, 43 minuuttia, mikä on myös pidempi kuin Savitaipaleen ennätys ATP-kiertueella.

tuhlattuaan 10 ottelupistettä Mayer mursi lopulta Souzan syötön johtaessaan 14-13. 29: nneksi sijoittunut Argentiinalainen putosi maahan, kun yleisö ja hänen joukkuetoverinsa juhlivat äänekkäästi., ”Olemme joukkue, pitää olla uskoa”, Mayer sanoi itkien ottelun jälkeisessä haastattelussa.

pelkästään viides sarja kesti 2 tuntia, 30 minuuttia. Mayerilla oli kolme ottelupistettä 5-4, kaksi 9-8 ja neljä 12-11, kaikki Souzan tarjoilusta. Hän tuhlasi finaalipelissä 10.sijan ennen kuin sinetöi lopulta voiton.

edellinen pisin singles Davis Cup-ottelu oli John McEnroe on voittaa Mats Wilander 1982, joka kesti 6 tuntia, 22 minuuttia. Koska katkaisupeli aikakausi, pisin singles match oli Horst Skoff on voittaa Wilander 6 tuntia, 4 minuuttia vuonna 1989.

4. Fabrice Santoro def., Arnaud Clement 2004 (6h 33m)-

Tämä ottelu-up sisälsi kaksi ranskalaista going toe-Toe. Palkintona oli toisen kierroksen lippu Ranskan avoimiin 2004. Kanssa Santoro kun kaksi ensimmäistä sarjaa, turnaus näytti yli Clement, mutta hän pelastui täpärästi tappion voittamalla kolmannen asetettu katkaisupeli. Oteltuaan neljännen erän ylivoimalla (6-3) ottelu ratkesi ratkaisevaan viidenteen erään. Itse asiassa ottelu kesti niin kauan, että viimeinen erä saatiin valmiiksi vasta seuraavana päivänä. Santoro onnistui torjumaan ja voittamaan viidennen erän pistein 16-14.,

se oli kaunis ottelu, Santoro sanoi. ”Se oli loistava ottelu suuri tuomioistuimessa Pariisissa luultavasti paras yleisö koskaan meille. Ennätyksen lisäksi olen iloinen siitä, että siinä iässä, jonka olen saavuttanut, voin vielä pelata tennistä kuusi tuntia.”

Clement, kuitenkin, ei ole samaa intoa loppuun pisin ottelu koskaan (2004) pelataan kunnes sitten– ”suoraan Sanottuna, en välitä,” Clement sanoi myöhemmin. ”Mikä maailmanennätys? Saanko mitalin? Jos en saa mitään, minua ei kiinnosta. Sitä ei lasketa.,”Se saattoi olla yksi pisimmistä tennisotteluista,mutta Clement ei juurikaan välittänyt ennätyksistä, kun hän oli häviämässä.

Santoro romahtaa uupumus voitettuaan vastaan Clement

5. Vicki Nelson def., Jean Hepner 1984 (6h 31m)-

Vicki Nelson

on hämmästyttävää nähdä kaikki naisten ottelu esillä tämän luettelon ottaen huomioon, että naisten ottelut ovat vain pelataan ”paras kolmesta” – muodossa, toisin kuin miesten peli, joka on paras viidestä. Tietäen tämä ottelu kesti vain kolme sarjaa osoittaa, kuinka paljon grit ja päättäväisyyttä molemmat pelaajat oli aikana jokainen piste., Molemmat amerikkalaispelaajat kaksintaistelivat köydenvedossa, kuka etenisi vuoden 1984 Central Fidelity Banks Internationalin toiselle kierrokselle. Vicki Nelson sai Jean Hepnerin paremmaksi kolmannessa erässä ja voitti sen 11-9. Ottelussa nähtiin myös tennishistorian pisin ralli, 643 laukausta, jotka kestivät 29 minuuttia. Tässä nimenomaisessa ottelussa rikottiin kaksi ennätystä, yksi pisimmistä tennisotteluista (naiset) ja pisin ralli tenniksessä.

6. John McEnroe def., Mats Wilander 1982 (6h 22m)

John McEnroe tuli ulos päälle lopussa tämä erityisesti ottelu, pelaajan Wilander viiden uuvuttava sarjaa. Jälleen kerran asetettu Davis Cup (tällä kertaa vuonna 1982), kolmas oli yksi, joka perustettiin ensisijainen järjettömän pitkä tennis otteluissa. Wilander vei kolmannen erän Johnilta 17-15. Se oli tuohon aikaan yksi lajin historian pisimmistä tennisotteluista.

Kuitenkin, alati joustava McEnroe taisteli takaisin ja lopulta voitti ottelun 8-6 viidennessä.